Szélvédő árnyékoló GLADESHADE

60 vásárló értékelései Nagy kereslet!

Nehezen talál parkolót az árnyék alatt, hogy megvédje autóját a hőtől? A GLADESHADE automatikus szélvédő árnyékoló tökéletes az Ön számára!

12.990Ft 8.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át csütörtökön, November 5.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 13.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 8990Ft/db 2x 7192Ft/db 3x 6293Ft/db
Pillanatnyilag 9 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

TERMÉK LEÍRÁS

Nehezen talál parkolót az árnyék alatt, hogy megvédje autóját a hőtől? A GLADESHADE automatikus szélvédő árnyékoló tökéletes az Ön számára!

A GLADESHADE automatikus szélvédő árnyékoló egyszerűen csodálatos! Ez az UV-fényt gátló autóárnyékoló alumíniumötvözetből készül – ugyanabból az anyagból, amelyet a repülőgép-alkalmazásokhoz használnak!

A GladeShade hihetetlenül sokoldalú! Úgy tervezték, hogy beleférjen sokféle járműbe: furgonok, teherautók, szedánok és terepjárók! Egyszerűen vágja le az autó szélvédőjének mérete szerint, és máris védi autóját!

Ez a termék a piacon leggyorsabb elérhető napernyő is. Csak húzza az UV napernyőt jobb oldalról balra és rögzítse a helyére!
A GladeShade szélvédő árnyékolót szintén szuper könnyű telepíteni! Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket: (1) Rögzítse a tapadókorongokat a szélvédő jobb oldalán. (2) Végül húzza jobbra és balra a szélvédőt védőt a szélvédőn.
A Gladeshade szélvédő árnyékoló valóban KÖTELEZŐ minden járműhöz!

 width=

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Vélemények: 3
Lili
22.10.2020
Hatékony! Nem melegíti az autót, még akkor sem, ha napos az idő.
Katalin
06.10.2020
Könnyen telepíthető. Ajánlott termék
Tóni
15.09.2020
Ideális az autómhoz. 5 csillag.
Vélemények