Elektromos fejtetű eltávolító TREVY

52 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

Az automatikus tetűeltávolító 3 hatékony technológiát ötvöz az összes parazita és petesejt eltávolítására és megsemmisítésére a hajból és a fejbőrből.

12.490Ft 7.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Március 3.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 13.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 7990Ft/db 2x 6392Ft/db 3x 5593Ft/db
Pillanatnyilag 15 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Minden otthonnak szüksége van egy automatikus fejtetű eltávolítóra!!

A tetvek nem csak a gyermekek számára veszélyesek, bárkit bármikor befolyásolhatnak. Könnyen átmennek a családra és a barátokra, és úgy táplálkoznak, hogy megharapják a fejbőrt, hogy megigyák a vért.

 

A tetvek hagyományos eltávolítása nehéz , veszélyes vegyi peszticideket igényel , és általában második egy fertőzést eredményez.

Az automatikus fejtetű-eltávolító ötvöz 3 hatékony technológiát , hogy eltávolítsa és elpusztítsa az összes parazitát és tojást a hajból és a fejbőrből.

 1. Nano-kötő fogak pozitív ionokat használnak MINDEN tojás és tetű leválasztására.
 2. A vákuum összehúz és kiszűr minden hulladékot egy bizalmas tárolóba.
 3. Az UV fény teljesen kiküszöböli az összes elfogott tetűt és tojást.

Elektromos tetűeltávolító fésű felnőttek és 3 évnél idősebb gyermekek számára. Használható kutyán, macskán és más háziállaton is. Sörtéi között elektromos töltést hoz létre, amely érintkezéskor enyhe áramütést vált ki, megölve ezzel a tetveket és petéiket. Az elektromos töltése olyan alacsony, hogy a használó semmit nem érez belőle, a készülék használata teljesen biztonságos. Egyetlen mozdulattal számos tetűt ártalmatlaníthat. Tulajdonságainak és kivételes hatékonyságának hála elengedhetetlen megelőző eszköz az otthonában, óvodákban és iskolákban. A hatékonyság növelése érdekében javasolt a tetű ellenes sampont és a megelőző spray használata is.

JELLEMZŐK:

 • 100% vegyszer és peszticidmentes.
 • Biztonságos és stresszmentes, büdös növényvédő szerek nélkül, nagyszerű a gyermekek számára.
 • Ez nem károsítja a tüdőt , mint például a kémiai alternatívák.
 • 86% -kal csökkenti a tetvek visszatérésének kockázatát.
 • Eltávolítja és kiküszöböli a tetvek MINDEN nyomát.

 

A csomag tartalma:

 • 1 x automatikus fejtetű-eliminátor
 • 3 x szűrő tasak
 • USB kábel

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Telepítse le a termék utasítását (.pdf)

Vélemények: 4
Sarolta
10.02.2021
működik! Nem mindig szeretek órákat tölteni a gyermekeim hajának fésülésével ... de amikor ezt csinálom, ez tetveket öl meg.
Mónika
31.01.2021
)
Kitty
03.01.2021
Bárkinek ajánlom.
01.01.1970
Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel! 4 csillag
Vélemények