7 az 1-ben zöldségvágó és szeletelő + kiegészítők SORTEX

41 vásárló értékelései Nagy kereslet!

Legyen kreatív a konyhában a többcélú vágó szeletelőkészülékkel, amely megkönnyíti az ételkészítést!

13.990Ft 4.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át csütörtökön, November 5.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 13.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 4990Ft/db 2x 3992Ft/db 3x 3493Ft/db
Pillanatnyilag 14 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Legyen kreatív a konyhában a többcélú vágó szeletelőkészülékkel, amely megkönnyíti az ételkészítést! 3 vágóval, 2 késsel, szeletelővel és reszelővel, valamint külön hámozóval minden aprítási igénynek megfelel.

  • Többfunkciós szerszám 7 cserélhető különböző méretű pengével.
  • Tartalmaz egy külön kézi hámozót, valamint egy levehető szűrőedényt és egy tálat.
  • Az eszközök rozsdamentes acél pengékkel, a tál pedig stabil csúszásmentes lábakkal rendelkezik.
  • Ergonómikus, mosogatógéphez biztonságos, kézvédőt tartalmaz
  • Méretek: 22 x 22 x 11cm

Egyszerűen szeletelje vagy reszelje a zöldségeket, a darabok összegyűjthetőek a tálban; Azonnal öblítse le őket az eldönthető, levehető szűrőedény segítségével. Rszelejen sajtot szendvicsekre, szeletelje az uborkát koktélokhoz, készítsen julienne sárgarépát divatos salátákra, aprítsa fimomra könnyedén a burgonyát …  a kulináris lehetőségek végtelenek!

Az ajánlat rendelkezésre állásától függ a kiküldés.
Alacsony készlet maradt.

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Vélemények: 3
Kamilla
20.10.2020
Szép konyhai eszköz művészi zöldségszeleteléshez ... szintén jó azokban az időkben, amikor nem akarja bepiszkítani az élelmiszer-feldolgozót egy kis étkezésnél.
Sára
12.10.2020
Szeretem ezt az eszközt! Olyan sok feladatot lát el a konyhában, hogy nem kell sokféle edényt használni
Petra
12.10.2020
Jól működik a zöldségek és gyümölcsök reszelésénél és szeletelésénél ... Jól irányítható a szeletelés, olyan vastagra vagy vékonyra szeletelem a zöldséget, amilyenre szeretném.
Vélemények