Rezgő masszírozó VIBSSER

Szín: fehér-fekete

18.690Ft 8.490Ft

Rendeld meg még ma, vedd át pénteken , Október 30.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 13.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 8490Ft/db 2x 6792Ft/db 3x 5943Ft/db
Pillanatnyilag 16 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

VIBSSER: Az első olyan professzionális masszírozó, amely karcsúsító hatással rendelkezik valamint gondoskodik testéről és kikapcsolódásáról

  • Ideális a combokhoz, fenékhez, háthoz, hashoz, karokhoz és a lábakhoz
  • Karcsúsító és tonizáló hatás
  • Eltávolítja a striákat
  • Finomítja a száraz bőrt
  • Elviselhetővé teszi izmai fájdalmát és a fáradságot
  • Szövetségese a vízmegtartás legyőzéséhez!
  • Sima és kompakt bőr
  • Hasznos a napi jóléthez
  • Ortopédek jóváhagyták

MI EZ?

A VIBSSER egy új , a kozmetikai sebészet legjobb szakértői által jóváhagyott  professzionális masszírozó  , amely gondoskodik a testéről és a sziluettről.

Amellett, hogy kiváló szövetséges a  a stressz enyhítésében, a VIBSSER folyamatos rezgéseinek köszönhetően  célzottan hat a legkritikusabb pontokra is, így bőre tónusa fiatalos marad  , valamint a narancsbőr 100%-ban el fog tűnni.

Harcoljon egyszerűen és hatékonyan az idősödés jeleivel, válassza a VIBSSER-t

ELŐNYEI

A 4 cserélhető fejnek és a 3000 fordulat / percnek köszönhetően a Vibrosnell kiváló eredményeket garantál a test minden részén!

ALAKFORMÁLÁS

 width=
Kis hullámos fej olyan kis területekhez, mint a karja

PIHENTETŐ MASSZÁZS

Sima simító fej

KARCSÚSÍTÓ HATÁS

 width=

Gömbfej

 

SIMÍTÁS

 width=

Kőfej durva bőrhöz

SZAKÉRTŐK AJÁNLJÁK

 width=

Carla Aselmi

Professzionális kozmetikus

Milánó egyik legnagyobb szépségápolási központjában dolgozom, és sok ügyfelem jön érkezik azzal a kéréssel, hogy  tüntessem el az öregedés jeleit, mint például a narancsbőr és más hiányosságok.

Lehet, hogy nem tudja, de a bőr  90% -ban  az ülő életmód miatt  tartja magában a felesleges vizet valamint a stressz is a hiányoságok okozója.

leghatékonyabb rendszer  , amelyet a szépségközpontban használunk, gyakorlatilag ugyanaz, mint  ez a vibráló rendszerű masszírozó.  Valójában ismételt rezgések valamint a keringés serkentése,  küzdi le a vízvisszatartást és enyhíti a stressz által több mint 94%-ban okozott hiányosságokat a bőrén. Még a legidegesítőbb hiányosságot, a narancsbőrt is eltünteti.

Jól tudom, hogy nem mondhattam volna el, de csak jóváhagyhatom a VIBSSER masszírozót, amely egy valódi kincs
100% -ban hatásos a sziluett gondozásában és a stressz enyhítésében. 

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.