Ragasztó nélküli körömtapasz (10 db) TOEPATCH

vásárlók értékelései

9.690Ft 5.490Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Március 3.!
Még 7.220Ft-ért vásárol és a szállítás ingyenes
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 5490Ft/db 2x 4392Ft/db 3x 3843Ft/db
Pillanatnyilag 15 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

 width=

Találkozott már ezekkel a problémákkal?

A termékünk tökéletesen megoldja őket

Nincs több fájdalmas, benőtt és csúnya köröm!
Soha ne tapasztalja meg újra a benőtt körmök kellemetlenségét! Megszabadulhat a fájdalmas, csúnya körömbenövésektől örökre a TOEPATCH ragasztó nélküli tapasszal.

Ez a tartós és kemény TAPASZtermészetesen átalakítja a köröm növekedését alkalmazás után a túlzott köröm hajlításának kijavításával! Távolítsa el a fájdalmat!Nemcsak avítja a köröm deformációit, de megakadályozza a megújulásukat is!

Hozza vissza az egészséges és gyönyörű körmöket, és tartsa meg őket örökre! Ezelég kemény a köröm görbületének ellenőrzésére, mégis elég rugalmas ahhoz, hogy kényelmesen érezze magát egész idő alatt!

TERMÉKLEÍRÁS:

 • MINŐSÉGES ANYAGOK:A körömkorrekciós matricák kiváló minőségű anyagokból készülnek a praktikus és kényelmes használat érdekében.
 • EGÉSZSÉGESEN TARTJA A KÖRMÖKET ÉS ENYHTI A FÁJDALMAT: Ahogy a körmök növekednek, hajlamosak befelé fordulni. Ezek a körömkorrekciós matricák jól gondozzák a körmöeit, megakadályozzák, hogy befelé nőjenek, és enyhítik a fájdalmat. A korrekció több héen keresztül fájdalmatlan és gyengéd.
 • OTTHONI ÉS PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA EGYARÁNT ALKLAMAS: Professzionális kezelő eszköz, hatékonyan javítja a körömbenövést.
 • TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK: A professzionális tapasz kar-mechanikát alkalmaz a köröm növekedésének szögének megváltoztatására és a köröm mindkét oldalának kiegyenesítésére. A tapasz alsó rétegének ragasztója szilárd és jól illeszkedik a lábhoz.

 width=

 • TÖKÉLETES TÖRŐDÉS A KÖRMÖKNEK: A TOEPATCH karmechanikát alkalmaz a köröm növekedésének szögének megváltoztatására a köröm gondoskodása miatt, hogy az egészséges maradjon.

HASZNÁLAT:

 • Tépje le a berakott körömmatricát a védőlemezről, és próbálja ne megérinteni a beillesztett részt, hogy ne gyengítse a tapadást, mert a tapadás esetleg instabillá válhat.
 • Kérjük, nyomja meg a körömmatricát a köröm középső részén. Ha a köröm matrica nagyobb, mint a köröm szélessége, ollóval vágja le a megfelelő méretre használat előtt.
 • Az ujjaival nyomja meg a körömpálca mindkét végét, hogy szilárdan tapadjon.

 width=

TERMÉKLEÍRÁS:

 • Anyag: Nem szőtt anyag, PET műanyag, Olajragasztó
 • Méret: 10.5×4.5cm

CSOMAG TARTALMA:

 • 1 csomag X Ragasztó nélküli körömtapasz TOEPATCH (10 db)

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.