EYEINSKY Mini drón

vásárlók értékelései

Élvezze a mini drónokat, bárhol is legyen. Csatlakoztassa a telefonjához, és nagyszerű videókat és fotókat rögzíthessen utazásai során.

21.990Ft 14.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át hétfőn, Június 28.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 14990Ft/db 2x 14990Ft/db 3x 14990Ft/db
Pillanatnyilag 8 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Élvezze a mini drónt, bárhol is legyen, csatlakoztassa a telefonhoz, és csodálatos videókat és fényképeket készíthet a meglátogatott helyekről. A hordozható vízálló hordótáskának köszönhetően nem kell az eső miatt vagy általában a víz miatt aggódnia, plusz a tok kiváló minőségű anyaga teljes védelmet nyújt a drónnak 24/7, akár több ütés után is.

Kápráztassa el barátait, vagy fedezze fel azokat a helyeket, amelyekhez nehezen lehet hozzáférni, csak a telefonjára tekintve. A mini drón hosszú élettartamú újratölthető akkumulátorral és Egy kattintással tér vissza, így mindig tudni fogja, hol található a mini drón, még távolról történő hosszú esés után is.

  • Csodálatos felvételeket készíthet bárhol
  • Beépített újratölthető akkumulátor
  • Egy kattintással tér vissza
  • Vízálló tok

JEGYZET! Kérjük, töltsön le ingyenes alkalmazást a mobiltelefonjáról, mielőtt felhasználná: DH FPV

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Telepítse le a termék utasítását (.pdf)